Algemene Ledenvergadering leidt tot buitengewone ledenvergadering 

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (JAV) van maandag 17 oktober is besloten dat er op zeer korte termijn een buitengewone algemene ledenvergadering zal worden georganiseerd. Reden: Hoe gaan we als vereniging ervoor zorgen dat we toekomstbestendig kunnen blijven? Betekent dat een creatieve invulling van fondsenwerving of een rigoureuze contributieverhoging? Tijdens de JAV ontstond er geen consensus, waardoor er op korte termijn nieuwe plannen besproken zullen worden met de leden van Fortuna. 

 

Dankzij het behaalde quorum kon maandagavond tijdens de ledenvergadering het nodige besproken en besloten worden. Zo werden de prestaties van onze (jeugd)ploegen nog eens benoemd, werd ook inzichtelijk dat we binnen de vereniging het liefst nog dertig vacatures in willen vullen en werd vastgesteld dat de vrijwilligersuren jaarlijks op circa 14 uur worden bepaald en dat het bestuur bij een significante wijziging pas weer toestemming hoeft te vragen aan de leden. De kascommissie werd herkozen, nadat zij het bestuur en de penningmeester goedkeuring hadden gegeven voor de realisatie van het seizoen 2021/2022. 

 

Logischerwijs werden vragen over de alsmaar stijgende energieprijzen gesteld en wat dit voor de vereniging betekent en over hoe de vereniging ervoor wil zorgen dat het toekomstbestendig blijft voor de lange termijn. Veel vruchtbare vragen en inzichten werden gedeeld.  

 

Ook tijdens deze vergadering werden er leden in het zonnetje gezet. Wout Kroes en Jordi Kouwenhoven kregen een certificaat van erkenning. Wout is al sinds zijn komst naar Fortuna/Delta Logistiek nauw betrokken bij verschillende vrijwilligerstaken. Zo was hij trainer, lid van de Evenementen Commissie, lid van de Kantinecommissie en uiteraard op veel evenementen de verzorger van befaamde maaltijden, waar zelfs verenigingen van buitenaf over praten. Ook Jordi staat al jaren te boek als zeer gewaardeerd vrijwilliger, ook trainer geweest en inmiddels al enkele jaren voorzitter van de Evenementen Commissie en bovendien één van de mannen die rondom de videocommunicatie van Fortuna/Delta Logistiek nauw betrokken is. 

 

Elsmarieke Mensink en Karin van de Burgt-Boekbinder werden naar voren geroepen. Allebei zijn ze al jaren zeer nauw betrokken bij de gehele jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek, als jeugdbestuur, jeugd-TC, jeugdcommissie en bedrijfsbureau hebben ze ongeveer alle taken én verantwoordelijkheden binnen deze tak van Fortuna/Delta Logistiek wel gedragen. Om die reden werden zowel Elsmarieke als Karin voorgedragen als Lid van Verdienste.  

 

Zij waren daarin niet de enige. Het bestuur vond dat ook Jeroen de Vos deze titel (meer dan) verdiende. Al jaren zet hij zich als een kartrekker in voor veel verschillende facetten van de vereniging. Seizoenenlang was hij lid van het bestuur, waarbij hij tevens de kar trok bij menig evenement, met als meest recente voorbeeld uiteraard de zeer geslaagde seizoensopening.  

 

Dan waren er ook nog bloemen voor de jubilarissen. Lars ter Heijden, Jan Moret, Marcel Segaar en Janine Jansen zijn al meer dan 25 jaar lid van onze vereniging en het KNKV. Dat geldt ook voor Thomas van Duijn. Thomas werd bovendien tot twee keer toe naar voren geroepen. Naast zijn jubileum trad hij namelijk ook af als bestuurder. Hij blijft wel actief betrokken om het complex van Fortuna/Delta Logistiek duurzamer te maken. Peter Berg trad al eerder dit seizoen af als bestuurslid.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »