De 18e editie van het Fortuna/Delta Logistiek Korfbalspektakel is weer achter de rug. Met als winnaar PKC/SWKGroep die in een mooie finale DOS’46 uit Nijeveen versloeg met 25-30.
Fortuna/Delta Logistiek speelde daarvoor de kleine finale tegen Dalto/BNApp.nl. In een zeer aantrekkelijke wedstrijd won ons vlaggenschip met ruime cijfers, 37-19. We kijken uit naar de start van de korfballeague.

Andere opzet – Reserveteams spelen ook –
Dit jaar hebben we voor een iets andere opzet gekozen. Op de vrijdagavond kwamen de reserveteams van de deelnemende ploegen in actie. Op deze manier betrekken we de voltallige selectie bij het toernooi en zorgt bovendien voor een juiste balans en belasting voor alle spelers.
Zo speelde Fortuna/Delta Logistiek 2 tegen PKC/SWKGroep 2 en de reserves van Dalto/BNApp.nl moesten het opnemen tegen DOS’46.

Naast het sportieve gedeelte zijn ook de feestavonden gezellig en druk bezocht. Met op de vrijdag een wijnbar waar heerlijke Portugese wijn te koop was en DJ Ed Hom die voor de muziek zorgde en de zaterdag met als DJ’s Marcel en Jochem kunnen we spreken van een zeer geslaagd korfbal feestje wat tot in de late uurtjes doorging.

Ik wil dan ook alle deelnemende ploegen, DOS’46 uit Nijeveen, PKC/SWKGroep uit Papendrecht, Dalto/BNApp.nl uit Driebergen en natuurlijk gastvrouwe Fortuna/Delta Logistiek en alle vrijwilligers die op welke manier dan ook bij deze editie van het FKS betrokken zijn hartelijk bedanken.
We kunnen ons nu op gaan maken voor de start van de korfballeague, die aanstaande zaterdag gaat beginnen voor Fortuna/Delta Logistiek met de uitwedstrijd tegen TOP/Quoratio.

Jacco Verheezen
KL manager/FKS werkgroep.

Share This