Er gebeurt de laatste weken enorm veel binnen onze vereniging; de actie TON voor Fortuna draait op volle toeren, hoofdsponsor Delta Logistiek heeft een enorme boost gegeven aan het spektakel rondom de thuiswedstrijden en ondertussen speelt ieder team ook nog gewoon zijn wedstrijden.

Via de website proberen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van al het nieuws. Maar ook de Facebookpagina is daarin onmisbaar. Niet alle berichten die op de website verschijnen staan ook op Facebook, én andersom. Hou dus beide in de gaten als je volledig op de hoogte wil blijven.

Ook op Instagram kom je Fortuna tegenwoordig tegen. Dus ook via dat netwerk kan je op de hoogte blijven.

Daarnaast maakt Fortuna al jaren gebruik van Twitter en met bijna 3.000 volgers behoren we tot de top van korfballend Nederland op Twitter. Een voor velen onbekende functie op Twitter maakt het nog makkelijker om niets over Fortuna/Delta Logistiek te missen.

Via het Twitter-account van onze club blijft je onder meer altijd live op de hoogte van de prestaties van ons eerste team. Het komt de volgers vast niet onbekend voor: eindeloos de timeline verversen tijdens een spannende wedstrijd om geen updates te missen. Of dat je na een twitterloze dag andere interessante berichten hebt gemist.

Push notificaties

Dat is dus helemaal niet nodig. Twitter heeft een perfecte optie die voor maar weinig gebruikers bekend is: je kunt instellen dat je van een specifiek account push notificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten. Iedereen die dit instelt ontvangt vanaf dat moment een melding op zijn telefoon bij een nieuwe tweet van de club.

Instellen

Hoe kan je gebruik maken van deze ‘geheime functie’ van Twitter? Heel eenvoudig: open de Twitter-app op jouw smartphone of tablet en zoek het account van onze club (https://twitter.com/fortuna_delft) op. Klik op het account, waarna je op de profielpagina van onze vereniging komt. Klik op het tandwiel-icoon en vervolgens op Zet berichtgeving aan. Zo blijf je dus altijd snel op de hoogte van Fortuna/Delta Logistiek!

Share This