Annick Post komt terug op besluit: ‘Ik blijf’

Enkele weken geleden kondigde Annick Post binnen de selectie aan dat ze de overstap zou maken naar TOP/LITTA. Ruim een week geleden besloot ze toch terug te komen op deze beslissing. Ook volgend jaar speelt ze in Delft. “Op een gegeven moment ben ik erg gaan twijfelen of het voor mij de juiste keuze was om weg te gaan. Bij Fortuna voel ik me thuis.”

Het zal echter nog even duren voordat we Post weer binnen de lijnen actief zien, de jeugdinternational raakte vorig seizoen zwaar geblesseerd aan haar knie en is zodoende nog aan het revalideren. “Ik zie Fortuna als een fijne omgeving om in te revalideren, daar zal ik me komend jaar ook vooral op richten. Al hoop ik begin 2022 weer mijn eerste minuten te maken. Dan wil ik me verder allround ontwikkelen. Ik heb er zin in en ben blij om weer terug te zijn!”

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This