Bedankt breedtesporttrainers Fortuna A3 en Fortuna 4 t/m 8 voor weer een geweldig seizoen!

Als eerste wil ik graag de trainers bedanken van de A3, Dion Rutten en Alexis Mulder die elke week klaar stonden voor de A3 bij de training en de wedstrijd. Eerste helft veld was zwaar voor de A3, omdat zij in een zware poule waren ingedeeld, maar gelukkig in de zaal en laatste helft veld waren zij in een lagere poule ingedeeld. Van het dik verliezen in de eerste helft veld gingen zij gelukkig steeds meer winnen in de zaal en op het tweede helft veld bijna kampioen. Dion en Alexis zijn zeer betrokken bij de A3 en stonden voor ze klaar en kwamen op voor hun kinderen waar nodig.
Bedankt Dion en Alexis voor jullie grote inzet weer dit seizoen!

Voor de rest van de breedtesport Fortuna 4 t/m 8 stond er elke week een andere trainer klaar op vrijdag, altijd een leuke verrassing. We hadden niet de minste trainers, maar stuk voor stuk toppers!
De breedtesport wist niet wat ze over kwam, spelen met de schotklok voor het eerst, tips en trucs om de tegenstanders om de tuin te leiden en uitleg over korfbal van de toekomst. Keer op keer kreeg de breedtesport zware fysieke oefeningen voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld opdrukken, squats en lunges. Verder deden we veel nieuwe oefeningen zoals bijvoorbeeld; Boter, kaas en eieren met een combinatie van scoren en sprinten. Elke week was er een andere trainer met een andere boodschap waardoor je elke week iets anders kon leren.

Ik wil deze toptrainers graag bedanken:
Gert Jan Auwerda
Peter Boes
Tilbert la Haye
Auke Hobijn
Richard van Holten
Max Kalkman
Vanessa van der Kooij
Rob Koster
Wout Kroes
Joost Preuninger
Sven Roeleven
Alex Scholte
Marcel Segaar
Marjolein Tetteroo
Albert Vidanya
Martijn Verweij

Namens de breedtesport bedankt voor jullie inzet, we hebben van jullie genoten!

Annemarie de Brabander
Senioren Junioren Commissie Fortuna/Delta Logistiek

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »