Het einde van dit seizoen nadert alweer in rap tempo. Om dit gezamenlijk en feestelijk af te sluiten staat voor volgende week zondag 10 juni ons traditionele Schutterstoernooi en een gezellige BBQ op het programma.

Dat we weer kunnen terugkijken op een mooi en op diverse vlakken een succesvol seizoen is te danken aan al onze (enthousiaste en toegewijde) vrijwilligers. Het ‘draaiende’ houden van Fortuna vraagt dagelijks de inzet van vele vrijwilligers om alle grote en kleine taken te kunnen uitvoeren. We willen alle vrijwilligers super bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen!

Als dank bieden wij de vrijwilligers op de seizoensafsluiting van 10 juni een heerlijke (gratis) BBQ aan. Je moet je wel hiervoor aanmelden. Dit kan tot donderdag 7 juni 18:00!

Meld je voor de BBQ aan via de pagina van de seizoensafsluiting (klik hier) met je naam, emailadres en keuze ‘ja ik doe mee met de BBQ en ben vrijwilliger’. Uiteraard kan je je ook nog gelijk voor het Schutterstoernooi inschrijven. Schiet je niet mee, dan ook de keuze aanvinken ‘ik kom alleen naar de BBQ’

We zien jullie graag de 10e!

Bestuur Fortuna/Delta Logistiek

 

Share This