Wij gaan naar Budapest!

En daarmee bedoelen we niet alleen de selectie. Steeds meer supporters sluiten zich aan bij de grote groep die begin januari vertrekt richting Hongarije voor de Europacup. We kunnen niks anders zeggen dan dat het geweldig is om te horen dat dit zo leeft binnen de club en dat we kunnen rekenen op de steun van alle Fortunezen!

Mocht u nou precies dat weekend nóg belangrijkere zaken hebben, waardoor u het niet lukt om af te reizen naar Budapest, dan is er een andere manier om de selectie te steunen. Woensdagavond 6 november zullen wij u namelijk benaderen om mee te spelen met de Vriendenloterij. Door mee te spelen maakt u elke maand kans op geweldige prijzen én steunt u Fortuna/Delta Logistiek. Omdat de vorige belactie een groot succes bleek, is er besloten om dit te herhalen, met een geweldig doel: de Europacup.

Wat nog mooier is aan deze actie, is dat een deel van alle opbrengsten rechtstreeks naar de pot voor de Europacup gaat. Op deze manier kan je ons alsnog steunen. Dit mag natuurlijk ook als je wel in Budapest aanwezig bent.

Schrik dus niet als u woensdagavond opeens Mirjam Maltha, Sven Bezemer of Daan Preuninger aan de lijn heeft, het is voor een goed doel.

Wij hebben er zin in en hopen elkaar woensdagavond aan de lijn te hebben!

De selectie.

Share This