Beste Fortunees,

Op donderdag 4 februari jl. zijn wij door uw voorzitter uitgenodigd om met elkaar iets te eten. Bij dit gesprek waren een deel van uw bestuur en hoofd TC aanwezig. Tijdens dit etentje ontstonden er van weerszijden ideeën om de status van Fortuna een boost richting top van de League te gaan geven.

Als Delta Logistiek hebben wij aangeboden aan de aanwezige Fortuna vertegenwoordigers om daar waar zij wilden te assisteren met noodzakelijke investeringen, met raad maar vooral ook met daad. Binnen ons bedrijf geldt de stelregel dat goeie plannen vaak intuïtief opkomen, deze plannen moet je na het ontstaan zo snel als mogelijk uitvoeren. Het risico van deze snelheid is dat er ook missers tussen kunnen zitten, hier kom je pas achter nadat het geprobeerd is.

Delta Logistiek heeft direct na dit etentje heel duidelijk gesteld dat wij dit het liefste op een zo’n anoniem mogelijke manier zouden doen. Alle zichtbare dingen die u ervaren heeft binnen de vereniging zijn besluiten van het bestuur en daar waar noodzakelijk met instemming van het KL coördinatie team en/of selectie geweest. Het aantal ideeën was gigantisch groot, het uitvoeren van die ideeën binnen een bepaalde tijdslijn heeft betrokken bestuurders doen besluiten ons ook voor uitvoerende zaken ter ondersteuning te vragen.

Wij zijn mensen die hun afspraken nakomen en derhalve zijn wij hier ook vol ingegaan. U kunt van ons aannemen dat wij toen wij jong waren nimmer de droom hebben gehad om DJ te worden, een band ter sfeerondersteuning behoort hier ook niet toe en het programmeren van een lichtshow is zeker niet onze specialiteit.

Graag willen wij afsluiten met de stelling dat wij trots zijn dat wij onze naam hebben mogen verbinden aan zo’n mooie vereniging waarvan de toekomst er bijzonder rooskleurig uit ziet.

 

Share This