Wat een zaalseizoen hebben wij met de selectie achter de rug. Nu, een weekje na die apotheose in de Ziggo Dome, kijken we met trots terug op de afgelopen periode. We begonnen met een goed gevoel aan het seizoen. Iedereen weer fit, versterking erbij en een goede start op het veld gaf dat vertrouwen. Week in, week uit gingen we volle bak in de Korfbal League. Elk duel werd gespeeld als een finale en over play-offs werd in eerste instantie nog maar heel stiekem gedacht. Naarmate het einde van het seizoen dichterbij kwam ging iedereen er meer in meer geloven en toen na Blauw Wit-uit de play-offs binnen waren, werd er al een klein feestje gevierd. Het drieluik tegen PKC was natuurlijk ongekend en de golden goal van Claire zal iedereen nog lang bijblijven. En dan na een fantastisch seizoen staan we in de Ziggo Dome. TOP was die dag beter en uiteindelijk de terechte kampioen, maar de morele winnaar van de Korfbal League dit seizoen was Fortuna!
Dit alles hadden wij niet kunnen bereiken zonder de steun van de hele club. Het was als spelers en staf fantastisch om te zien en te merken hoe de prestaties van het 1e leven onder de mensen. Week in, week uit stonden al die vrijwilligers weer klaar voor de club om er een fantastische ambiance van te maken. Met het gevaar om personen te vergeten, dank aan de schotklokbedieners, kantinedames, livestreamcrew, beveiligingscrew, kaartverkoopmedewerkers, koffiedames in de rust, veegploegen, de omroepers, team van de week-crew, de fanatieke supporters, Beer Geluk, de Kwibuscrew, en in het bijzonder Korfbal League manager Jacco!
Natuurlijk ook alle kookouders die het hele jaar gekookt hebben bedankt, met in het bijzonder Arno en Arjon voor de maaltijden de laatste weken!
Als laatste willen we het bestuur en TC bedanken voor jullie ongekende inzet, onze schoenensponsor Mizuno en uiteraard de fantastische steun van onze hoofdsponsor Delta/Logistiek.
Het was een genot om voor Fortuna/Delta Logistiek te mogen uitkomen dit zaalseizoen!
De Selectie!
Share This