Wil jij aanstaande vrijdag ook het vlaggenschip van Fortuna/Delta Logistiek komen aanmoedigen tegen TOP/SolarCompleet? Bestel dan nu kaarten zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. Je kunt deze kaarten bestellen tot donderdag 22:00 uur. Er zijn in totaal 150 kaarten beschikbaar, op=op. Kaarten worden op volgorde van aanmelding vertrekt. De kaarten zijn alleen beschikbaar voor leden van Fortuna/Delta Logistiek, ouders van jeugdleden en gezinsleden

De mensen die reeds de kwibus hebben gereserveerd hoeven zich niet aan te melden. Zij zijn al verzekerd van een toegangskaart.

De kosten bedragen:

t/m 15 jaar en 65+      € 3,-
vanaf 16 jaar                € 6,-

De kaarten liggen voor je klaar bij de ingang van de sporthal van TOP/SolarCompleet. Je moet daar de kaarten ook betalen.

Aanmelden openingswedstrijd Korfballeague TOP/SolarCompleet - Fortuna/Delta Logistiek op vrijdag 9 november a.s.

Uw naam

Wie neemt u verder mee naar de wedstrijd

Als u meer dan 5 personen wilt meenemen, moet u een nieuw formulier invullen.

Uw e-mail adres

Als u op 'Verzenden' klikt, verplicht u zich tot het betalen van de kosten van de bestelde kaarten. We zien u graag aanstaande vrijdag om Fortuna/Delta Logistiek aan te moedigen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor registratie van het aantal aanmeldingen. Uiterlijk een week na deze wedstrijd verwijderen wij deze gegevens uit onze registratie.

Share This