De C1 van Fortuna organiseert tennisballenloterij

De C1 van Fortuna/Delta Logistiek organiseert voor Project 600 een tennisballenloterij bij drie thuiswedstrijden van Fortuna/Delta Logistiek 1:

Fortuna/Delta Logistiek – LDODK/Rinsma Modeplein op zondag 22 januari

Fortuna/Delta Logistiek – Blauw Wit (A) op zondag 5 maart

Fortuna/Delta Logistiek – KZ/Thermo4U op zondag 19 maart

Hoe gaat de tennisballenloterij in zijn werk?

Voorafgaand aan de wedstrijden verkopen de spelers van de C1 tennisballen voor €2 per stuk of €5 voor 3 tennisballen. Alle verkochte tennisballen hebben een nummer dat wordt opgeschreven met de naam van de koper. In de rust van het eerste staan er drie korfbalmanden in de zaal en na het signaal mag iedereen die tennisballen heeft gekocht tegelijk proberen om die vanaf de tribune in een van de drie manden te gooien. Raak gegooid? Dat kan een mooie prijs opleveren!

Ballen reserveren voor de thuiswedstrijd van 22 januari

Je kunt je tennisballen voor zondag 22 januari nu alvast reserveren door online te betalen via een van de onderstaande QR-codes, dan worden ze voor je klaargelegd. Kun je er zondag zelf niet bij zijn, maar wil je Fortuna toch steunen? Dan kun je ook ballen alvast online kopen en door de C1 (of iemand anders) laten gooien! Handig: zet je naam in het bericht van het Tikkie😉 Ter plekke voor de wedstrijd kopen kan uiteraard ook.

QR-code voor reserveren 1 bal

Jullie gooien toch ook allemaal een balletje mee voor de club?

Lees meer nieuws

Oefenwedstrijden voorjaar 2024

De oefenwedstrijden voor het veld zijn inmiddels gepland. Mochten er nog wijzigingen komen dan zal dit met de betreffende teamouder worden gedeeld. Van enkele wedstrijden

Lees meer »