C4 kampioen!

Afgelopen zaterdag stond er voor de C4 een belangrijke wedstrijd op het programma. Bij winst of gelijkspel zou de ploeg kampioen worden. Bij verlies zou de directe tegenstander van dit duel, GKV C1, kampioen worden. Met extra support van broers en zussen, ouders, opa’s en oma’s vertrok de C4 naar Den Haag met het doel om GKV C1 op hun eigen veld te verslaan.

Tijdens de bespreking en het inschieten was de spanning bij de spelers nog zichtbaar, maar bij het 1e fluitsignaal waren ze scherp en startte de C4 voortvarend. Via goed samenspel in de aanval en een strakke verdediging ging de C4 de rust in met een mooie voorsprong van 1-4. De 2e helft kwam GKV C1 beter in het spel en kwamen ze terug tot 3-4.  Met nog een paar minuten te spelen werd het nog spannend voor alle supporters. Maar gelukkig werd er scherp verdedigd en werd het kampioenschap veilig gesteld.

Anoek, Chris, Demi, Ella, Fleur, Mare, Davey, Jaro, Jules, Luc en de coaches Silila, Sacha en Milou, van harte gefeliciteerd met het welverdiende kampioenschap!