Nu het zaalseizoen definitief voorbij is wil ik mijn dank uitspreken aan alle vrijwilligers die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest bij de organisatie rondom de Korfbal League wedstrijden van Fortuna/Delta Logistiek.

Van het barpersoneel tot aan de jurytafelbezetting, van de oploop “begeleiding” (Fortuna jeugdteams en gastverenigingen uit de regio) tot aan onze nieuwe gastvrouwen, van de kaartverkoop tot aan de zaalwacht, van de muziek- en lichtbediening, de wedstrijdspeakers tot aan de livestream crew, de ontwerper van de “freaky” posters, de makers van de programmaboekjes en onze drukker. Iedereen heeft weer keihard z’n best gedaan om er elke thuiswedstrijd een succes van te maken! En natuurlijk niet te vergeten de Fortuna jeugd die als echte supporters lekker veel herrie maakte vanaf de SVF tribune en de beschikking hadden over nieuwe trommels en zo af en toe ook wat shooters konden afschieten.

Nieuw dit seizoen was het gokken op de einduitslag van de wedstrijd wat in het kader van een “Ton voor Fortuna” ontstaan is. We kunnen concluderen dat dit zeer leuk en positief ontvangen is door het aanwezige publiek. We zullen hier volgend seizoen zeker mee verder gaan. Ook nieuw was de koffie en theeverkoop in de rust van de wedstrijden. Ook dit zal volgend seizoen zeker een vervolg gaan krijgen.

Gedurende het seizoen konden we, met dank aan Delta Logistiek, de hele ambiance rondom de Korfbal League wedstrijden een upgrade geven. Met spectaculaire lichteffecten, nieuwe geluidsinstallatie, een nieuwe mascotte “GELUK”, een hoogwaardige livestream en zo af en toe ook een leuke blaaskapel! Kortom, Fortuna heeft een nieuwe maatstaf neergezet voor de wedstrijden en haar visitekaartje afgegeven. We hebben er met z’n allen elke wedstrijd een mooi spektakel van gemaakt!

We gaan er van uit in het nieuwe zaalseizoen weer een beroep te kunnen doen op de vrijwilligers die in het afgelopen KL seizoen een geweldige bijdrage hebben geleverd.

BEDANKT!

Fijne zomerperiode, geniet van de komende vakanties.

Jacco Verheezen
Korfbal League Manager

NB: Noteer alvast in jullie agenda; FKS 2016 op vrijdag 11 en zaterdag 12 november. De start van de Road to Ziggo Dome 2017.

Share This