Helemaal blij kwam ik vandaag thuis omdat ik op de werkvloer aan mijn collega’s 72 potjes Paas-Narcissen had kunnen slijten. Een lekker begin, dacht ik…. Maar het werd nog veel mooier toen ik thuis de e-mail box leegde en een bestelling van Danny Baraké binnen kreeg.

Maar liefst 342 potjes voor een totaal bedrag van € 285 heeft hij aan vrienden en bekenden kunnen verkopen. Dat is natuurlijk een geweldig resultaat. Tezamen met de rechtstreekse bestellingen die ik al van de verschillende Fortuna-leden heb mogen ontvangen, betekent dit dat we sowieso al 500 potjes hebben verkocht.

En dan zijn de kinderen ook nog eens gestart met verkopen! In de wijk Emerald heb ik de eerste Fortunezen al met de intekenlijsten langs de deuren zien gaan.
Totaal 5000 potjes verkopen? Zal het gaan lukken?
Als er meer Fortunezen, net als Danny Baraké, met een intekenlijst langs vrienden, bekenden en collega’s gaan dan moeten die 5000 potjes toch een makkie zijn. En bij ieder potje dat we verkopen gaat minimaal de helft van de opbrengst naar de actie Ton voor Fortuna!!

Download hier uw intekenlijst en probeer de prestatie van Danny Baraké te overtreffen!!

Share This