In de luwte van het succes van de diverse eerste teams werd de A3 vandaag met een uitslag van 17-6 kampioen in een thuiswedstrijd tegen Dijkvogels.

De A3 is een team dat weinig bekendheid geniet. Een team dat in de zomer van 2017 compleet begint aan de competitie maar door diverse omstandigheden al snel met te weinig spelers komt te spelen. Het totale aantal invallers dat het team elke week weer heeft moeten zoeken is niet op twee handen te tellen. Veel spelers uit de C, de B en de A-teams waren zo vriendelijk om de A3 elke week weer uit de brand te helpen. Ook heeft een dame regelmatig strijd moeten leveren tegen vaak veel langere heren.

Super veel dank aan alle invallers die de A3 het hele seizoen geholpen hebben!

Ondanks deze lastige situatie bleven de spelers van het team altijd hard werken. Ze hadden lol met elkaar, pepten elkaar op en probeerden naar beste kunnen te presteren. Dat ging soms goed en soms ook niet. Leuke wedstrijden met mooie scores werden afgewisseld met wedstrijden waarin veel fouten en onjuiste keuzes werden gemaakt en die dan ook jammerlijk verloren gingen. Onder leiding van Alex en Dion werd echter elke keer toch weer fris begonnen aan de volgende wedstrijd.

Het is dan ook leuk om te zien dat het de A3 in het laatste deel van de competitie is gelukt om samen het kampioenschap te behalen. Met best wat publiek aan de kant werd zaterdag direct de leiding in de wedstrijd gepakt. Er was geen twijfel mogelijk… de A3 ging deze kans om kampioen te worden niet laten lopen. De eerste helft werd scherp en gemotiveerd gespeeld. Het eerste doelpunt viel bijvoorbeeld al binnen 10 seconden! De voorsprong werd gestaag uitgebouwd waarbij scheidsrechter Martijn bij 12-1 floot voor de rust. Na de rust was het helaas wel een beetje gedaan met de concentratie en werd het korte tijd weer een foutenfestival. Gelukkig kregen de coaches de A3 toch weer bij de les kon Martijn affluiten bij een 17-6 eindstand.

De spelers feliciteerden elkaar, bedankten in de traditionele overwinningssliert het publiek en gingen op het terras aan de taart en champagne. Een mooi einde van dit toch best lastige seizoen waarbij iedereen gelukkig de schouders er onder zette om er iets leuks van te maken.

Gefeliciteerd en veel dank coaches Alex en Dion en gefeliciteerd spelers Chimene, Chimene, Lisa, Liv, Romee, Sofie, Roel, Roy en Sven! Na het feestje vanavond op naar een mooie zomervakantie!

NvW

Share This