De eerste wedstrijd van de F4….

Afgelopen zaterdag speelde de F4 de eerste officiële competitiewedstrijd. Het was prima korfbalweer om tegen Lynx in Ypenburg te starten. We begonnen sterk en hadden het meeste balbezit. Teo scoorde een mooi doelpunt, maar dat werd helaas afgekeurd, omdat hij twee keer achter elkaar schoot. De tegenstanders kwamen in de tweede 10 minuten beter in de wedstrijd en wisten 2 keer te scoren. Door een prima schot van Roos stond het 2-1 en moesten we nog een kleine 10 minuten. Gijs maakte de gelijkmaker en daarna was de wedstrijd snel voorbij. Renzo, Teo, Gijs, Roos en Lucy mochten toen de strafworpen gaan nemen. Aan beide kanten viel snel een doelpunt, voor Fortuna was het Teo die de eerste maakte. Daarna lukte het bij beide teams een tijdje niet. Lynx schoot de laatste strafworp erin en stond hierdoor met 2-1 voor. Gijs nam de laatste strafworp voor Fortuna en scoorde ook!! 2-2 in de wedstrijd en 2-2 met strafworpen. Een mooie seizoensopening voor beide ploegen. Op naar de volgende wedstrijd!