ERIMA en Fortuna/Delta Logistiek verlengen partnerschap

De jarenlange samenwerking tussen Fortuna/Delta Logistiek en ERIMA Nederland is met minimaal 3 seizoenen verlengd. De teamwearpartner en de regerend landskampioen tekenden recent de hernieuwde verbintenis en bezegelden dit met een handdruk.

Zowel voorzitter Jan Jaap van Leusden als ERIMA-directeur Arian Verrijt zijn enorm tevreden over de samenwerking in de afgelopen jaren. De manier van werken, de uitstraling en vooral betrouwbaarheid van beide partijen past perfect bij elkaar. Als dan ook de toekomstplannen in dezelfde richting gaan, dan maakt dat de basis voor een nieuwe samenwerking alleen maar sterker.

Daarbij biedt de uitgebreide teamwearcollectie van ERIMA veel mogelijkheden voor de gehele vereniging. De nieuwe teamlijn SIX WINGS past in de kleurencombinatie rood met wit precies bij de clubkleuren en geeft de teams de mooie en professionele uitstraling die de club graag wil hebben.

De unieke wedstrijdshirts van ERIMA worden voor Fortuna/Delta Logistiek speciaal aangemaakt.

Heb jij ook interesse om sponsor te worden van Fortuna/Delta Logistiek? Of vind je het leuk om bij te dragen aan de commerciële kant van onze vereniging? Neem dan contact op met sponsoring@fortuna-korfbal.nl en informeer naar de vele mogelijkheden.

Lees meer nieuws

Oefenwedstrijden voorjaar 2024

De oefenwedstrijden voor het veld zijn inmiddels gepland. Mochten er nog wijzigingen komen dan zal dit met de betreffende teamouder worden gedeeld. Van enkele wedstrijden

Lees meer »