Even voorstellen: Daan Pijper

Mijn naam is Daan Pijper, ik ben 16 jaar oud. ik ga dit jaar stage lopen bij Fortuna E1 en Fortuna C4, deze trainingen vinden plaats op de maandag in Emerald en woensdag in de Fortuna hal. Zelf korfbal ik bij Avanti Pijnacker in de A2. Ik hou erg van voetballen en om met mijn vrienden wat leuks te doen. Ik vind het vooral leuk om kinderen iets te leren zodat zij dit beter kunnen uitvoeren. Ik doe deze stage voor de opleiding lifestyle, sport en bewegen op het ROC Mondriaan in Delft, ik zit in het eerste leerjaar op niveau 4. Ik heb gekozen voor stage bij Fortuna omdat ik zelf korfbal en het sprak me het meest aan van de 5 keuzes die ik kreeg. ik geef zelf training bij Avanti Pijnacker aan de E8 op maandag. Ik heb zin om deze stage te volbrengen en een hoop te leren.

 

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This