Even voorstellen:

Mijn naam is Joris Houweling en vanaf dit seizoen voorzitter van de Livestream crew van Fortuna.

Ik ben 41 jaar jong. Getrouwd met Rishma en samen met onze dochters Nitasha, Yaleza en Ilayna wonen wij in het Brabantse plaatsje Rosmalen gelegen naast Den Bosch.

Al ruim 35 jaar ben ik verbonden aan onze fantastische club in Delft. Eerst als speler, later als trainer. Ik heb ruim 15 jaar samengespeeld met de huidige trainer van Fortuna Ard Korporaal en als trainer/coach onder meer Marcel Segaar, Thomas Reijgersberg en Cindy van Eijk begeleid.

Een geruime tijd ben ik weggeweest bij Fortuna. Het trainen van andere verenigingen is daar onder meer debet aan geweest. Ook de verhuizing in 2009 naar Rosmalen heeft daar niet aan mee geholpen. Ondanks dat ik een tijd niet op Fortuna ben geweest heeft het mij nooit helemaal losgelaten. Elk weekend bekeek ik alle uitslagen van elk team. Je zou kunnen zeggen dat ik een fanatieke supporter ben geweest op afstand. Nu ik geen trainer meer wil zijn heb ik begin januari van dit jaar besloten dat ik weer actief wilde zijn voor Fortuna.

Op 11 februari van dit jaar zat ik naast Ferdinand Wittenberg om de wedstrijd Fortuna-DVO van commentaar te voorzien. In eerste instantie om alleen dat seizoen als commentator op te treden van de wedstrijden van Fortuna 1 maar al gauw plaatste onze A1 zich voor de kruisfinale tegen AVO uit Assen en maakte we met onze crew een prima uitzending over het succes van de A1. Al met al maakten we vier uitzendingen die zeer goed bekeken werden en waar wij als crew veel complimenten over mochten ontvangen.

Het besluit was snel genomen om door te gaan in het nieuwe seizoen en bij onze eigen evaluatie werd ik aangewezen als voorzitter. Eigenlijk komt het erop neer dat ik als voorzitter de contacten met het bestuur onderhoud. Voor de rest ben ik “one of the crew members”. De crew bestaat dit jaar uit Ferdinand Wittenberg, Danny Baraké, Bart Heijink, Henk Segaar en Cindy van Eijk. Cindy sluit voornamelijk aan als analist bij de wedstrijden van Fortuna 1.

Wij proberen aankomend seizoen weer een mooier en beter programma te maken dan afgelopen seizoen. Op de achtergrond zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen en hebben ook reeds onze eerste film gemaakt die inmiddels al over de 1000 keer is bekeken. Er is nieuwe software aangeschaft zodat we een nog mooiere uitstraling hebben. Tevens hebben we mogelijkheden gecreëerd om in de Livestream logo en bedrijfsnaam van een sponsor te kunnen tonen. Mocht u een potentiële sponsor weten? Laat het dan aan mij weten.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat wij als Livestream crew toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Ook al is het best hard werken bij een thuiswedstrijd van Fortuna 1. Wij zijn voor iedereen benaderbaar om vragen te beantwoorden. Ook suggesties en tips nemen wij graag ter harte.

Tevens maak ik via dit bericht graag gebruik voor het volgende: Wij zijn nog op zoek naar een aantal “spullen” die wij goed kunnen gebruiken om een uitzending te maken. Wij zoeken een mengpaneel(minimaal 4 kanalen), koptelefoons en microfoons. Wie o wie kan ons daaraan helpen? Ook zijn wij op zoek naar een 2e camera zodat wij nog meer van de wedstrijd kunnen laten zien. Suggesties en alle ideeën zijn welkom per e-mail: jorishouweling@hotmail.com

3 november aanstaande is onze eerste afspraak bij het FKS. Ik zie jullie graag dan bij Fortuna.

Joris Houweling

 

Share This