Even voorstellen: Peter Iping

Om de uitvoering van het Toekomstplan Fortuna 2030 een boost te geven, is mij vorig jaar gevraagd trekker te worden van de uitvoering van het toekomstplan. Ik heb daar positief op gereageerd, want Fortuna ligt me na aan het hart. Ik ben al zo’n twintig jaar lid van de loopgroep, en sinds een paar jaar ook voorzitter daarvan. Verder heb ik drie kleinkinderen die hier korfballen, met hun ouders als enthousiaste vrijwilligers.

De taak om de uitvoering van het toekomstplan Fortuna 2030 aan te jagen heb ik graag op me genomen. Inmiddels is de zaak aardig op stoom gekomen, en is er veel in gang gezet. Op deze pagina doe ik regelmatig verslag over de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Steeds vaker zult u bij een bezoek aan ons complex merken dat er dingen veranderen. Veranderingen die er op gericht zijn Fortuna te maken tot een toekomstbestendige en maatschappelijk actieve vereniging. Mijn missie is dat op een zo goed mogelijke manier tot stand te helpen brengen.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »