Feest na play-offs tot 00:30 uur

Wat we gewend zijn bij Fortuna is dat we er na een play-off wedstrijd van ons vlaggenschip een mooi feest van maken. Dat willen we uiteraard ook morgen tijdens Super Saturday weer doen. We hebben immers met de B1, A1, 2 én 1 de play-offs bereikt, en ongeacht de uitslagen van morgen is dat iets om als vereniging enorm trots op te zijn en ook iets dat best gevierd mag worden!

Deze week verscheen er een bericht van de play-off werkgroep op de website dat zij nog op zoek waren naar beveiliging om het feest in goede banen te leiden. Helaas zijn er geen aanmeldingen binnengekomen en dat betekent dat wij als bestuur het besluit hebben moeten nemen dat de kantine na de wedstrijd Fortuna-DVO om 00:30 uur gaat sluiten.

Een besluit dat wij zelf ook niet leuk vinden om te nemen, maar zonder beveiliging kunnen we geen feest organiseren tot 02:00 of later. Laten we er daarom tot 00:30 met zijn allen een knalfeest van maken, en we hopen dat er de volgende keer toch meer mensen bereid zijn om deze vrijwilligerstaak op te pakken zodat we langer kunnen doorfeesten.

Namens het bestuur,

Jan Jaap van Leusden

Voorzitter

Lees meer nieuws