Mizuno is sinds vorig seizoen de official shoe supplier van Fortuna/Delta Logistiek. Het schoenenmerk is daarnaast ook de supplier van TeamNL Korfbal. Fleur Hoek is ambassadeur van Mizuno en laat haar licht schijnen over het nieuwste Mizuno-model: De Wave Momentum. Deze schoen is in samenwerking met diverse topsporters ontwikkeld tot dit eindresultaat. Ook Hoek is positief.

Maar wat is er zo nieuw aan dit model? Hoek: “Deze schoen geeft me meer stabiliteit en bovendien is hij comfortabel. Hij voelt zacht aan.” Dat heeft mede te maken met de elastische instap, wat voor extra comfort zorgt.

Voor Hoek lijkt dit nieuwe model ideaal. “Ik word met mijn spel gedwongen om veel korte bewegingen te maken, voetenwerk is erg belangrijk. Schoenen van Mizuno, die daarop zijn afgesteld passen daarom goed bij mij.”

Mizuno bevestigt dat via haar officiële persbericht. “We zochten naar het juiste comfort voor de sporter die vele contacten met de zaalvloer heeft, denk hierbij aan het springen maar ook aan de kleinste verandering in positie.” In dit model is een nieuwe technologie aan de tussenzool toegevoegd. Deze nieuwe ‘U4icX’ tussenzool zorgt voor ongeëvenaarde zachtheid en comfort in de volledige lengte van de schoen, gedurende je hele wedstrijd.

Het Japanse merk heeft voor iedere type speler een bepaald type schoen. De Wave Momentum is zeer geschikt voor korfballers die maximale demping, veilige stabiliteit en ultiem comfort zoeken.

Probeer het; vanaf nu verkrijgbaar bij Sport2000 Delft!
De Wave Momentum is zowel voor de dames als heren verkrijgbaar bij Sport2000 Delft. Kom gerust eens vrijblijvend langs om het nieuwste model te passen en te proberen.

Kort samengevat de belangrijkste punten van dit nieuwe model:

  • Een naadloos bovenwerk gecombineerd elastische instap zorgt voor het beste comfort en een zachte pasvorm.
  • Tussenzool met ‘U4icX’ (technologie) in de volledige lengte van de schoen zorgt voor ultieme comfort en zachtheid.
  • Breed geplaatste buitenzool met Mizuno Wave technologie zorgt voor ultieme stabiliteit.
  • Soepele afwikkeling van teen tot hak.

NIEUWE KLEUR UPDATE WAVE LIGHTNING MID!
Naast het compleet nieuwe indoormodel de Wave Momentum, is de Wave Lightning Z5 MID voorzien van een update. Voor zowel heren als dames zijn er nieuwe kleuren verkrijgbaar, ook in de MID versies; ideaal voor korfballers op zoek naar een lichtgewicht en ultraflexibele schoen.

Share This