Fortuna B1 zoekt supporters!

Finale NK-Veld: Fortuna B1 – Nieuwerkerk B1, zaterdag 25 juni om 13.00 bij Dalto in Driebergen

Komende zaterdag speelt Fortuna B1 om 13.00 uur de finale van het Nederlands Kampioenschap Veld bij Dalto in Driebergen. In de competitie heeft de B1 met 26 punten uit 14 wedstrijden de eerste plaats behaald, met maar liefst 8 punten voorsprong op de nummers 2 Tempo B1 en KZ B1.

In de halve finale werd afgelopen zaterdag afgerekend met PKC B1. Deze sterke tegenstander werd in een spannende wedstrijd met 14-11 verslagen. In de andere halve finale wist Nieuwerkerk B1 met 9-8 te winnen van LDODK B1. Hiermee krijgt Fortuna B1 de kans om revanche te nemen op Nieuwerkerk, na het onverwachte verlies in de kwartfinale van de zaalcompetitie.

De B1 kan zaterdag alle support gebruiken om het Nederlands Kampioenschap binnen te halen. Daarom een oproep aan alle Fortunezen (die niet naar het jeugdkamp gaan) om in de auto te stappen richting Driebergen en om Demi, Bibi, Lis, Sacha, Tess, Fedor, Seth, Lars, Justin en Yanu naar de overwinning te schreeuwen!

 

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This