Onze B3 onder leiding van Nick begon dit seizoen met een matige wedstrijd tegen Valto B2 en verspeelde daar terecht 1 punt. De wedstrijd erna tegen het altijd lastige ONDO (B2) werd overtuigender gespeeld en gewonnen met 4 punten verschil. Voor Phoenix B1 op eigen terrein was onze B3 duidelijk een maatje te groot. Er werden te veel doelpunten doorgelaten maar gelukkig draaide de scoringsmachine op volle toeren: 8-21. De week erna opnieuw tegen Phoenix B1 met als doel het verschil nog groter te maken (aan zelfvertrouwen en ambitie geen gebrek in dit team). Focus dus op beter verdedigen en gewoon blijven scoren, met 17-2 als resultaat. Dus kon de B3 afgelopen weekend al kampioen worden door minimaal gelijk te spelen tegen Valto B2. Maar nee, ze gingen natuurlijk volop voor de winst, en dit keer was dat inderdaad geen probleem. Met als resultaat dat ze het kampioenschap al binnen hebben!

Wat een instelling en potentie in dit team. Met elkaar er voor zorgen dat iedereen aan scoren toekomt, Iris die gelukkig weer speeltijd maakt, en die extra dame die het team wel kan gebuiken met het vertrek van een ander aan het begin van het seizoen, die recruteren de heren toch gewoon even zelf?!

Dankjewel jongens en meiden, het is een groot plezier om naar jullie te kijken. Nick dank voor de top begeleiding en het nog verder oppoetsen van de teamspirit!

Een trotse ouder (Nicoliene)

Share This