Het enthousiaste Valto staat klaar om ons te ontvangen op 22 juni a.s., bij het welbekende NKD.
Deze editie geen 3 teams maar 1 Fortunateam in de finale, maar Fortuna C1 gaat wel haar uiterste best doen de titel naar Delft te brengen oftewel te prolongeren.
Het is bijna om de hoek dus de jongens en meiden van de C1 hopen op een rood-witte tribune vol aanmoedigers.
Adres evenemententerrein:
Sportpark De Zweth
Veilingweg 18
2678 LN De Lier

* Let op, de A4 is op 22 juni afgesloten van Rotterdam naar Den Haag door werkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid via de A20 en A13. Voor meer informatie kijk je op vananaarbeter.nlhttps://werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl/home.aspx#/?wegnummer=A4&start=22-06-2019&eind=22-06-2019&filter=Alle%20hinder&submitted=1

Ticket kopen is verplicht, doe dit online
Voor alle supporters geldt dat ze een ticket dienen te kopen via de website (https://nkveldkorfbal.nl/tickets). Tickets kunnen ook bij de ingang worden gekocht (maar online is dit goedkoper), betalen kan met PIN of contant.
Het is voor supporters niet toegestaan om vuurwerk, fakkels, confetti, slingers en dergelijke mee naar binnen te nemen en te gebruiken. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen of voor schade aan het veld en dat willen we voorkomen. Vandaar dat er bij de ingang een tassencontrole is.

Horecaplein, geen eigen eten en drinken mee
Op het evenemententerrein is een mooi horecaplein ingericht waar voldoende eten en drinken is voor de dag. Om de verkoop in goede banen te leiden en de wachttijden te minimaliseren, word gebruik gemaakt van munten die na binnenkomst gekocht kunnen worden. Betalen kan ook hier met PIN of contant. Ook hier geldt dat een dergelijk evenement niet georganiseerd kan worden zonder horeca-inkomsten; bezoekers kunnen dan ook geen eigen eten en drinken mee naar binnen nemen.
Rookvrij terrein
Het gehele terrein is rookvrij. Voor de mensen die willen roken, is er een plaats buiten het terrein beschikbaar. Iedereen kan in eruit lopen met polsbandjes die men om krijgt. Die polsbandjes geven tevens de leeftijdsgrens aan van 18 jaar. NIX18 wordt gehanteerd, waardoor er aan bezoekers onder de 18 jaar geen alcoholische drank verkocht kan worden.

Extra activiteiten jeugd
Er worden voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, springkussens, schmink en clinics. Dat laatste bestaat uit een masterclass door bondscoach Wim Scholtmeijer die deelnemers en geïnteresseerden trainers/coaches uitleg geeft en samen met spelers van TeamNL een clinic verzorgt. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De kaartjes hiervoor zijn ook via de ticketverkoop verkrijgbaar. Er zal tussen de wedstrijden ook een sneldoelwedstrijd gehouden worden met leuke prijzen.

Foto’s en video’s
Gedurende de dag worden er foto’s genomen en video-opnames gemaakt. Deze worden gedurende de dag daarna gepubliceerd op diverse kanalen. Bezoekers worden daar ook op geattendeerd bij binnenkomst.

Het NK kan gevolgd worden via deze kanalen:
* Website (nkveldkorfbal.nl / https://nkveldkorfbal.nl)
* Facebook (www.facebook.com/nkveld<http://www.facebook.com/nkveld>)
* Twitter (twitter.com/nkveldkorfbalhttp://www.twitter.com/nkveldkorfbal)
* Instagram (instagram.com/nkveldkorfbalhttps://instagram.com/nkveldkorfbal)
* Snapchat (snapchat.com/add/nkveldhttps://www.snapchat.com/add/nkveld, er is een Snapchat filter actie op de dag)
* Youtube (youtube.com/c/NKveldkorfbalhttps://www.youtube.com/c/NKveldkorfbal)
Op zaterdag 22 juni zal op de website van het NK veldkorfbal een livescore en livestream te zien zijn voor de vier finales op het hoofdveld van het evenemententerrein.

Afterparty
Na afloop van de Ereklassefinale wordt de Nederlands kampioen gehuldigd op het horecaplein, waarna het feest kan losbarsten. Iedereen kan gezellig blijven eten en drinken, napraten en genieten van een mooie avond met DJ Franky B. Het loont dus om wat langer te blijven en dit ook met de busmaatschappijen te bespreken. Op die manier maken we er een mooie afsluiting van het veldseizoen van!

Share This