Fortuna D1 toch geplaatst voor NK!

Fortuna D1 is er onverwacht toch in geslaagd om zich te plaatsen voor het NK! Na een verlies partij tegen Refleks, waarbij er ook nog eens door een onoplettendheid bij een wissel punten in mindering werden uitgedeeld, geloofde niemand er meer in. Maar niets was minder waar. Doordat Refleks punten liet liggen bij Top, kregen we toch nog een kans. En die grepen we ….. bijna. De eerste helft was genieten van prachtige combinaties en een gigantische voorsprong. Maar in de tweede helft lukte het niet meer, zakte het baltempo in en kwam Refleks net 1 doelpuntje teveel terug. Helaas geen eerste in de poule, maar wat bleek, ook de nummer twee gaat naar het NK!
Dus komende zaterdag, terwijl ze eigenlijk op het Fortuna kamp zouden zijn, spelen ze bij Fiducia uit Vleuten samen met nog 7 D ploegen uit het land om de nationale veldtitel. Super leuk natuurlijk, maar met wat supporters erbij is het nog leuker. Dus kom kijken en schreeuw Isa, Marly, Tim, Justin, Koen, Luca, Jenna, Yara, Sil, Twan, Isabeau en Sjors naar de overwinning!

Sportpark Fletiomare Oost
Europaweg 56

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This