Ashley, Charlotte, Esmee, Floortje, Nienke, Jayden, Joran, Sem en Bastiaan spelen dit jaar samen in de D4. Deze veldcompetitie speelden ze echt de sterren van de hemel. Alle wedstrijden gewonnen en de meeste ook nog met dubbele cijfers. Dat was na een pittige zaalcompetitie dan ook wel zeer welkom.

In de zaal kostte het nog wel eens moeite om de motivatie te vinden om aan de wedstrijden te beginnen (is ook lastig als je van te voren al weet dat je geen kans maakt). Maar dat was deze veldcompetitie gelukkig hele andere koek. Geweldig om te zien hoe ze elkaar gingen helpen zodat iedereen een keer kon scoren, en bij ieder doelpunt stonden te springen van blijdschap.

De wedstrijd tegen ALO D2 werd een dikke 19-1, Fortuna D4 was niet te stoppen! Met chocolade medailles en bubbels na afloop hebben we er een mooi feestje van gemaakt. Dank voor het regelen Anja!

Dank ook aan de trainers/coaches Lucas en Niels voor jullie begeleiding en jongens en meiden wat hebben jullie dit kampioenschap dik verdiend.

TeamfotoKampioen2016 Slinger

Share This