Fortuna/ Delta Logistiek A1 – KCC/ SO Natural A1: 23-17 Ritme opdoen

Dit weekend speelde de A1 de laatste competitiewedstrijd tegen KCC. Een mooie wedstrijd voor de A1 om, na enkele weekenden geen wedstrijden te hebben gespeeld, weer ritme op te doen richting de play-offs. Voor KCC stond er verder niks meer op het spel. Ondanks een talentvolle lichting spelers degradeerde de ploeg naar de overgangsklasse. Het werd een wedstrijd met goede en mindere perioden die eindigde bij een 23-17 overwinning voor Fortuna.

Fortuna begon zeer goed en nam een 4-0 voorsprong. KCC kwam echter in de loop van de 1e helft terug en de rust kwam bij 11-10. In de tweede helft ging het eerst gelijk op maar na 16-16 liep de A1 weg naar 20-16. Deze voorsprong werd de laatste 10 minuten gehandhaafd en dus winst voor de A1.

Volgende week zaterdag 18 maart starten voor de A1 de play offs. Tegenstander is dan AVO uit Assen dat knap het kampioenschap pakte in de andere hoofdklassepoule. Hieronder het schema voor de play offs (de play-offs gaan om 2 gewonnen wedstrijden):
Wedstrijd 1: 18 maart om 18.00 uur in Assen
Wedstrijd 2: 25 maart om 16.00 uur in Delft
Wedstrijd 3 (indien nodig): 1 april in Assen (tijd moet dan nog worden bepaald)

Uiteraard hoopt de A1 op veel publiek tijdens de play-offs. Kom de ploeg steunen!

Verder wil(len) ik/ we nog de A2 feliciteren met het heel knap behaalde en zeer belangrijke kampioenschap in de 1e klasse. Volgend seizoen overgangsklasse!