Fortuna/ Delta Logistiek A1 – OVVO A1: 22-9 Simpele overwinning voor de A1

Dit weekend was OVVO de tegenstander van de A1. Het werd een erg makkelijke overwinning. Het eerste kwartier was het echter aanvallend niet best wat de A1 liet zien. Er werd weinig gelopen, de rebound was matig en er werd slecht geschoten. Verdedigend ging het wel erg goed. Meerdere steals en snelle rebounds zorgden voor veel aanvoer naar de aanval. Na 14 minuten zorgden 2 strafworpen uiteindelijk voor 2-0. Hierna ging het aanvallend wel iets beter en tot aan de rust scoorde de A1 nog zeven schoten en een vrije bal. De ruststand was 10-4.

In de 2e helft werden er nog enkele leuke goals gemaakt en verdedigend bleef de A1 druk geven. Het niveauverschil was erg groot en dus werd het nooit echt een spetterende wedstrijd. De A1 scoorde gelukkig wel behoorlijk door en de eindstand kwam bij 22-9.

Volgende week gaat de A1 op bezoek bij koploper Nieuwerkerk. Dan zal er ongetwijfeld een scherpe A1 staan. Succes A1!