Op basis van het statement van het KNKV en het advies van het RIVM betreffende de voorzorgsmaatregelen voor het Corona-virus heeft Fortuna/Delta Logistiek besloten dat alle Fortuna/Delta Logisitiek-gerelateerde activiteiten op het complex in ieder geval vanaf vrijdag tot en met zondag niet zullen plaatsvinden. Dat betekent dat alle trainingen, wedstrijden en evenementen (onder andere darttoernooi) geen doorgang zullen vinden.

Verdere communicatie en daaraan gelieerde acties volgen later deze week.

Het Bestuur van Fortuna/Delta Logistiek.

Update 13 maart 15.30u: Op basis van het advies van het KNKV en de RIVM zullen er geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden voor alle ploegen van Fortuna/Delta Logistiek tot en met 31 maart.

Update 15 maart 19.00u: Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid, neemt Fortuna/Delta Logistiek het advies over om de maatregelen te verlengen tot (in ieder geval) 6 april. Over de consequenties met betrekking tot eindrondes, play-offs en kruisfinales is het bestuur van Fortuna/Delta Logistiek nog niet op de hoogte. Zodra dit bekend wordt, delen we dat met de rest van de vereniging.

Share This