FORTUNA/DELTA LOGISTIEK EN PKC/VERTOM ORGANISEREN SAMEN HET THEO KORPORAAL KORFBAL SPEKTAKEL

Aankomende editie van het Theo Korporaal Korfbal Spektakel wordt georganiseerd door Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom. De overige deelnemers zijn KZ/Thermo4U en AKC Blauw Wit. Op zaterdag 29 oktober zal de eerste speelronde gespeeld worden in Papendrecht. Zaterdag 5 november is de finaleronde in Delft.

“We zijn blij met PKC als nieuwe partner” aldus Joris Houweling. “Na de degradatie van TOP/LITTA hebben we besloten niet met TOP door te willen om het toernooi te organiseren. Aangezien we zeer tevreden zijn over de opzet met twee speelronden kwamen we snel bij PKC uit. Gelukkig stonden zij er ook voor open en daar zijn we zeer content mee.”

Jan de Jager: “Als PKC/Vertom zijn we natuurlijk hartstikke blij aan te sluiten bij Fortuna/Delta Logistiek om deze traditie voort te zetten. We hoefden ook niet lang na te denken toen ons werd gevraagd te participeren. Een absoluut toptoernooi georganiseerd door de zaalfinalisten van afgelopen seizoen.”

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This