Wouter Jansen is ook volgend seizoen actief binnen de technische staf van Fortuna/Delta Logistiek. Jansen blijft verantwoordelijk voor het tweede team. Hij deelt deze functie momenteel met Mark Tissink. Jansen is blij met de verlengde samenwerking. “Ik vind dit een gave en inspirerende omgeving om mijn steentje bij te dragen.”

Fortuna/Delta Logistiek is een topsportinstituut waar de voormalig speler van TOP/SolarCompleet graag werkt. “De topsportmentaliteit die heerst in de vereniging. Inclusief de wil van de gehele selectie om zich te ontwikkelen vind ik een gave, inspirerende omgeving om mijn steentje in bij te dragen. Verder word ik enthousiast van de sfeer binnen de club en is de samenwerking met Ard en Damien en de rest van de staf super.”

Persoonlijk ziet Jansen ook voor volgend seizoen weer mooie uitdagingen. “Zo zie ik het bijvoorbeeld als een mooie uitdaging om elk seizoen en zelfs elke training zoveel mogelijk persoonlijke ontwikkeling bij alle spelers te realiseren.”

Fortuna/Delta Logistiek kijkt uit naar een langere samenwerking met Jansen. Het onderzoekt momenteel hoe de vacante positie met het vertrek van Mark Tissink naar Valto nog zal worden ingevuld. Iemand die de ambitie heeft om een nog betere trainer coach te worden en past bij de huidige staf.

Share This