Fortuna/Delta Logistiek speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen PKC

Heeft u aanstaande zaterdag nog geen plannen? Of gaat u ’s middags naar Papendrecht om ons eerste team aan te moedigen? Kom dan eerst nog even langs de Fortunahal om onze G-korfballers aan te moedigen. Zij spelen voor het eerst in onze clubgeschiedenis een competitiewedstrijd in de Fortunahal.

We starten om 13:00 met een wedstrijd tegen Luctor G1. Om 13:25 spelen we, hoe toevallig, ook tegen PKC. En we sluiten om 13:50 af met een wedstrijd tegen het sterke NIO.

Om u alvast een beetje warm te maken voor deze wedstrijden stellen we onze kanjers graag even aan u voor.

Yvonne is de kleinste van het stel. Zij kan heel geconcentreerd verdedigen en volgt haar tegenstandster overal door het veld. Maar u kunt haar vooral herkennen aan een prachtig dansje als ze een doelpunt scoort.

Patrick gaat voor iedere bal. Als iemand anders schiet is hij alweer onderweg om de bal af te vangen. Ook kan hij met een mooie lange pass één vrij zetten voor de korf. Winnen vind Pat het allerleukste wat er is maar gelukkig gaat verliezen ook steeds beter.

Lea is onze diesel, ze moet soms even op gang komen, maar als ze dat eenmaal is dan is ze niet meer te houden en onderschept ze super veel ballen. Ze is zo sociaal dat ze vaak eerder naar iemand anders gooit die vrij staat dan dat ze zelf schiet.

Saskia is onze sluipschutter. Geef haar niet teveel ruimte want ze schiet die ballen er gewoon allemaal in. Nu ze in de gaten heeft dat ze ook vrij kan lopen door recht op haar tegenstandster af te rennen zal ze nog veel meer gaan scoren.

Jessica is onze topper! Net als haar naamgenoot in Fortuna 1 kan zij verdedigen als een tijger. Kleine snelle heren verdedigen vindt ze heerlijk. Lekker goed voor haar conditie. Daarnaast haalt Jessica met haar schot ongekende percentages. Ze traint er ook keihard voor want het liefste zou ze in Fortuna 1 spelen

Komt u ons aanmoedigen? Dat zouden we heel erg leuk vinden.

Joyce Boes

Lees meer nieuws

Share This