Fortuna TC Update I Staf A-Jeugd seizoen 2024-2025

Nu het stof is neergedaald van de spannende ontknoping in Ahoy’ Rotterdam, heeft de TC van Fortuna haar staf van de A-Jeugd op orde voor het komende seizoen.

Succestrainer en -coach Arline Hom zal komend jaar doorgaan met de A1 in samenwerking met Laurens Verbaan. Laurens stopt zelf met spelen in de Valto-selectie, zodat hij zich volledig kan richten op de ontwikkeling van zijn ploeg.

Volgend jaar zal Luca Dekker niet meer bij Fortuna actief zijn. Luca heeft aan het eind van het seizoen vijf jaar zijn kennis en kracht gestoken in de B1 (3 jaar) en de A1 (2 jaar). Fortuna is Luca erg dankbaar voor zijn tomeloze inzet en successen. Fortuna hoopt Luca na een aantal jaar weer in Delft te mogen ontvangen om hernieuwd successen te vieren.

Bij de A2 is Melvin Nijp dit jaar een enorme aanwinst geweest. Fortuna TC is erg blij dat Melvin doorgaat op de A2 in duo-vorm met Tim van Oosten. Tim is – naast alle andere kwaliteiten – enorm waardevol in de transitie van alle korfbalkennis van de A-selectie naar de A-jeugd. Met deze combinatie van trainers verwacht Fortuna aanstormend talent goed voor te bereiden op hun volgende topkorfbalploegen.

Met deze samenstelling heeft Fortuna TC alle vertrouwen in een mooi seizoen 2024-2025. Voor nu nog allemaal een heel fijn tweede helft veld toegewenst!

Fortuna TC

Lees meer nieuws