Fortuna TC versterkt met Sven Roeleven

De technische commissie (TC) kan mededelen dat de bezetting van de commissie is uitgebreid met de aanstelling van Sven Roeleven.

Sven heeft een rijke korfbalcarrière achter de rug bij Fortuna, van de A-jeugd tot en met het eerste. Daarna heeft hij Fortuna 2 en Futura 1 (heden Dunas) gecoacht. Later heeft hij zijn kinderen bij Fortuna getraind en is altijd betrokken geweest bij de jeugd.

De TC is blij dat Sven zijn korfbalkennis en ervaring gaat inzetten voor het technische kader in onze vereniging om de ambities van de club waar te maken.

Per direct zal Sven aan de slag gaan met een takenpakket binnen de commissie. De bezetting en indeling van de TC ziet er als volgt uit:

  • A-selectie (1 en 2): Joost Preuninger
  • B-selectie (3 en 4): Dennis Brittijn
  • jeugdselectie (A1 en A2): Sven Roeleven
  • algemeen: Lynette Geval en Monica Gronsveld

 

De TC heeft nog enkele enthousiaste commissieleden nodig. Lijkt je dit een leuke uitdaging, spreek dan één van ons aan of stuur een mail naar tc@fortuna-korfbal.nl

Technische Commissie
Fortuna/Delta Logistiek

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »