Fortuna/Delta Logistiek A1 bedankt de supporters!

En niet alleen de supporters. Ook de mensen die achter de schermen keihard bezig zijn geweest om er een geweldige play-off van te maken. Denk daarbij aan het regelen van het het geluid, het licht, het oploopteam (D1), de speaker etc.

Na een spannende wedstrijd won de A1 de wedstrijd met 25-21 van Dos’46 A1. Een moeizame, maar terechte overwinning en jullie steun was daarin erg belangrijk.

Daarom hopen wij dan ook dat er zoveel mogelijk mensen mee gaan met de bus(sen) richting Nijeveen. Natuurlijk is het niet om de hoek, maar je ziet de A1 strijden voor een plek in de ZiggoDome. Dat wil je toch niet missen? Als de bus van het 1e altijd vol kan zitten, dan moet deze bus(sen) ook vol kunnen zitten……

Iedere support kunnen we goed gebruiken. Of je nou in de D6 zit (bedankt voor het leuke filmpje), in de selectie of helemaal geen spelend lid bent kom ons aanmoedigen in Nijeveen. Wij waarderen ontzettend dat jullie er zijn. Meld je dus nu aan bij secretaris@fortuna-korfbal.nl (gewone bus) of dion.rutten6@gmail.com (kwibus).

Working on a dream…….road to ZiggoDome

Fortuna/Delta Logistiek A1

Share This