Fortuna/Delta Logistiek A1 is Tempo A1 de baas

Op de zaterdag na de afschuwelijke gebeurtenissen in Parijs speelde de A1 laat op de dag gewoon weer hun wedstrijd tegen Tempo A1.

De wedstrijd werd vooraf gegaan door een heerlijke pasta- en broodjesmaaltijd bij de Kouwenhovens zodat de ploeg gelaafd aan de wedstrijd kon beginnen.
Het was zaak deze wedstrijd scherp te starten zodat direct afstand genomen zou worden van Tempo. Deze opdracht werd door de ploeg prima uitgevoerd. Toen echter een mooie voorsprong was bereikt, werden de drive en de concentratie even wat minder zodat Tempo kon inlopen. Door een time-out zetten de coaches de puntjes weer op de i en ging de machine weer draaien. Een ruime ruststand was het resultaat.
In de tweede helft ging de A1 gewoon door waar het in de eerste helf geëindigd was: stug doorzetten, mooie acties maken en de ballen er in schieten. De overwinning kwam na de eerste minuten van de wedstrijd geen moment meer in gevaar. Aan het einde van de wedstrijd kregen Wayne en Victor nog speelminuten die zij ook direct bekroonden met een of meer doelpunten. Dank aan de andere reserves voor het paraat staan en het warm houden van de bank.
Nadat de scheidsrechter had afgefloten stond een 35-19 eindstand op het scorebord. Goed teamwerk, scoren over alle schijven en blijven doorzetten hadden ook deze week weer de overwinning gebracht. De punten bleven in Delft en de ploeg kan zich opmaken voor de volgende pot.