Fortuna/Delta Logistiek Reservefonds

Als bestuur van Fortuna gaan we een reservefonds creëren. De bedoeling is dat we door eenvoudige acties geld genereren en een fonds creëren waaruit we na een aantal jaren goede en nuttige bestedingen kunnen doen. De acties vinden door het jaar heen plaats en sommige zijn continu. Het geld uit het reservefonds zal uitgegeven worden aan zaken die nodig zijn maar waarvoor Fortuna zelf geen geld beschikbaar heeft. Uitgangspunt is dat alle leden er voordeel van hebben. Het mooie van deze acties is daarbij dat het jullie, onze leden, nauwelijks geld en tijd kost .

Van de resultaten van de acties houden we jullie op de hoogte  via de site.

De eerste  acties staan al in de steigers:

ACTIE 1: SponsorKliks

Zeer binnenkort gaan we starten met de eerste actie en dat is ophalen van gratis geld door middel van de SponsorKliks. Het betreft hier online aankopen bij heel veel bekende bedrijven (BOL.com, Zalando, Hünkemöller, KLM, Tele2, Ziggo, Vodafone, Blokker etc etc) waarbij Fortuna geld ontvangt als u  via de site van Fortuna een online aankoop doet bij één van deze bedrijven. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de website.

ACTIE 2: Lever uw lege plastic flessen en oud papier in bij Fortuna

Ook een doorlopende actie. U ontvangt binnen afzienbare tijd een FORTUNA SHOPPER.

Wat is de bedoeling hiermee. U heeft vast lege plastic flessen  en u heeft ook vast oude kranten of ander oud papier. U doet dat in de FORTUNA SHOPPER en neemt deze mee naar het veld en doet de plastic flessen en het oude papier in de daarvoor bestemde bakken. De shopper kunt u dan weer meenemen voor een volgende keer. Als 100 mensen eens in de 2 weken 6 lege plastic  flessen meenemen brengt dat in 10 maanden al snel zo’n
€ 3000,- op. En daarbij komt dan ook nog wat geld van het oud papier.

ACTIE 3: Voorverkoop kaarten wedstrijden Fortuna/Delta Logistiek in de korfballeague

Dit wordt een jaarlijkse actie in de maanden september en oktober en heeft meerdere voordelen.

Het betreft de “voorverkoop” van kaarten voor de korfballeague. Mensen steunen voor een prijs van € 7 Fortuna en krijgen als dank 2 toegangskaartjes voor een zelf te kiezen thuiswedstrijd van Fortuna 1 en 2 in de zaal. Het doel is vooral meer (nieuwe) mensen langs de lijn, meer mensen die kennis maken met Fortuna en de daaruit voortvloeiende positieve uitstraling. Voor de verkoop van deze toegangskaarten wordt medewerking gevraagd van de leden. Informatie hierover volgt later.

We gaan proberen er een groot succes van te maken. Wil je graag meewerken aan een van de acties of heb je zelf een goed idee, laat dit dan weten aan een van de bestuursleden. Binnenkort volgt specifieke informatie over deze en volgende acties via de site.

Het bestuur

Lees meer nieuws