Het zijn meer dan bijzondere tijden voor ons allen. Alle maatregelen zijn van grote invloed op ons werk en sociale leven. Niet meer sporten of even gezellig lang de lijn bijpraten, niet meer uiteten of gezellig op vakantie, geen Korfbal Leaguewedstrijden meer bezoeken en zelfs geen verjaardag of feestje kunnen vieren. Ook wij als vereniging lijden daaronder en missen uiteraard behoorlijk wat inkomsten.

Onzekerheid voor iedereen en dan staan straks ook de feestdagen nog voor de deur, zonder dat we weten wat we mogen en kunnen doen. Maar wat is Oud en Nieuw zonder oliebollen?

Onze geweldige barcommissie heeft zich bereid verklaard om op 30 december de hele dag heerlijke oliebollen te gaan bakken!
De oliebollen kosten € 1,25 euro per stuk en wanneer je er 10 koopt betaal je € 10,00.

Daarbij verkopen we appelbeignets van de oliebollenkraan van Luciano in Delft. Deze heerlijke appelbeignets verkopen we voor € 1,50 per stuk en 10 voor € 12,50.

Naast al deze lekkernijen kan je direct een flesje heerlijke champagne of een lekker bierpakketje mee bestellen van onze trouwe sponsor Wijnhandel Alsem.

En bij een goede borrel, horen natuurlijk ook kaas en noten. Drie verschillende soorten notenmixen en heerlijke overjarige kaas van Steijger kaas en noten.

Bestel direct via onze gloednieuwe webshop.

Share This