Ga je ook mee op kamp? Meld je nu aan!

In het weekend van 23 tot en met 25 juni gaan we weer op jeugdkamp en hier wil jij natuurlijk ook bij zijn! We houden het thema nog even geheim, maar leg alvast wat spullen klaar om mee te nemen:

  • Iets in het oranje
  • Je feestneus
  • Nette kleding
  • Je beste humeur
  • Zwemkleding

Welpen (vanaf vijf jaar) tot en met de B-aspiranten kunnen zich inschrijven voor het kamp. Natuurlijk verwachten we ook dat de trainers van de partij zijn.

Mocht je nu geen team begeleiden maar wel mee willen, schrijf je dan ook in. Er zijn altijd teams die nog leiding nodig hebben, de keukenploeg heeft nog mensen nodig en ook voor de avonturentocht zoeken we mensen.

  • Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Neem contact op met de kampcommissie.

Keukenploeg en EHBO

De keukenploeg zorgt er ieder jaar voor dat alle kinderen goed te eten krijgen en er tussendoor allerlei lekkere snacks en drinken voor iedereen klaar staat. Daarnaast is de keukenploeg ook de redder in nood en verzorgen ze de EHBO tijdens het kamp. EHBO of een medische achtergrond een pré.

Lijkt het je leuk om gezellig mee op kamp te gaan en de keukenploeg te versterken, klik dan snel op aanmelden hierboven!

Avonturentocht

Ieder jaar is er een avonturentocht met allemaal leuke acts in het bos, die wellicht hier en daar de kinderen een beetje laten schrikken. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de avonturentocht en een toffe act in het bos neer te zetten? Meld je dan aan!

Word vriend van het kamp

Wil jij net als wij de kids een onvergetelijk kamp bezorgen? Word vriend van Fortuna’s Kamp. Als bedrijf of particulier kun je al vanaf vijftig euro een bijdrage leveren aan het Fortuna-kamp, en er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen je bedrijf of naam bijvoorbeeld verbinden aan een spel. Geïnteresseerd? Mail naar kampcommissie@fortuna-korfbal.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »