Een champagnetoren bij het betreden van de kantine, chique gedekte tafels met kaarslicht, bijpassende achtergrondmuziek, stijlvolle bediening en feestelijk geklede Fortuna gasten. Alle ingrediënten waren aanwezig voor het kerstdiner 2015.

Dat het verleden jaar al een geslaagd evenement was bleek nu uit het grote aantal aanmeldingen. De kantine zat van voor tot achter helemaal vol. De organisatie had de kantine omgetoverd tot een uiterst sfeervolle ambiance waar menig restaurant jaloers op kan zijn. Met al deze voorbereidingen kon het ook niet anders dat het kerstdiner weer een bijzondere avond zou gaan worden.

Onze koks Wout en Frank en de Evenementen Commissie verdienen een heel groot compliment. Weken van voorbereiding voor de menusamenstelling, de inkopen, de wijnselectie en daarnaast ook nog de nodige administratie van de inschrijvingen. De Evenementen Commissie heeft zaterdag vanaf het middaguur tot diep in de nacht overuren gemaakt. Met de aankleding van de kantine, het opmaken van de tafels, de vele afwas en ook nog eens de bediening op de gehele avond. En achter de schermen waren Wout en Frank hun kunsten in de keuken aan het vertonen voor de bijna negentig gasten. Echt grote klasse om voor dit grote gezelschap zo’n geslaagde avond te organiseren!

Het was een fantastische avond in aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling.

Bestuur.

Enkele foto’s van het kerstdiner 2015.

Kerstdiner 2015 glastoren

Kerstdiner 2015 aan tafel 3

Kerstdiner 2015 aan tafel 4

Kerstdiner 2015 bediening

Kerstdiner 2015 groep ouders 1

Kerstdiner 2015 groep ouders 2

Kerstdiner 2015 groep 1

Kerstdiner 2015 kantine 2

Kerstdiner 2015 kantine

Kerstdiner 2015 aan tafel 2

Share This