Gezellig samen trainen én allemaal kampioen worden!🤩

Dat deden de F3, F4 en F5 dit veldseizoen. Dit jaar kregen de F3 en de F4 als eerste jaar F’jes training van Marloes en haar hulptrainers Bregtje, Mees, Sharon, Tess en Jan-Willem. Dit deden zij zo enthousiast dat er gedurende het jaar steeds meer vriendjes en vriendinnetjes aansloten bij deze trainingen.
Daardoor kon er op het veld ook worden gestart met een F5 onder leiding van Ellen.
Deze grote en fanatieke groep kinderen was zeer leergiering en dit resulteerde erin dat alle drie de teams afgelopen zaterdag kampioen werden! Wat een enorm leuk resultaat.

Dit werd zaterdag dan ook door alle drie teams groots en gezamenlijk gevierd met muziek, taart en een leuk uitje naar de waterspeeltuin.

De F3 is kampioen geworden! Deze groep met allemaal enthousiaste eerste jaar F’jes werd gedurende het jaar steeds vaardiger en beter. Op het veld werden er veel doelpunten gescoord en daarmee bekroonde de F3 zichzelf met een welverdiend kampioenschap!
Yes! De F4 is ook op het veld weer kampioen geworden. Ondanks dat ze een niveau hoger speelden en dus wat pittige potjes moesten spelen, werden er voldoende punten verzameld voor het kampioenschap. Gedurende het jaar hebben de kinderen echt goed leren samenspelen! Wij zijn super trots op deze kanjers!

Fortuna F5 is kampioen! Afgelopen april is de F5 pas begonnen met wedstrijden spelen. Wat hebben ze hard gewerkt en hele grote sprongen gemaakt! Het harde werken is beloond met een medaille. Goed gedaan toppers!!!

Lees meer nieuws

Share This