Gezocht: Enthousiastelingen met commercieel of creatief hart

Fortuna/Delta Logistiek is een topkorfbalvereniging die toonaangevend wil zijn op alle facetten. Dat betekent dat we zowel de jeugd als de senioren, en voor de top- en wedstrijdsport als de breedtesport als alle andere (in)direct betrokkenen optimaal willen faciliteren.

Onze vereniging heeft een vaste schare met loyale sponsors die we enorm dankbaar zijn. Mede dankzij hun financiële bijdrage, maar vaak ook door middel van kennis en producten/diensten kunnen wij de club zijn die we willen zijn.

Die loyale sponsoren willen we koesteren en daarnaast willen we ook het lokale en regionale bedrijfsleven aan ons gaan binden, omdat wij geloven dat we daar als topsportvereniging een actieve bijdrage aan kunnen leveren.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiastelingen die hieraan een bijdrage willen leveren. Dat kan op veel verschillende manieren, en dat kan ook met een voor jou werkbare tijdsinvestering. Voor onze nieuwe sponsor commissie vragen we namelijk niet om wekelijks/maandelijks bijeen te komen om te vergaderen, we willen vooral kijken hoe jij kunt bijdragen aan de sponsoring in zijn geheel.

Daarom hebben we meerdere vacatures openstaan:

Enthousiaste netwerker
Ben jij iemand die dolgraag een praatje maakt met een lokale ondernemer, die meedenkt en op zoek is om nieuwe partijen aan Fortuna/Delta Logistiek te binden? Dan ben jij degene die we zoeken! We zijn namelijk op zoek naar één of meerdere personen die de Business Club van Fortuna/Delta Logistiek wil uitbreiden. Je belt een partij op, of je stapt bij ze binnen om de mogelijkheden en concepten die Fortuna/Delta Logistiek te bieden heeft, aan zo’n partij te pitchen. Wij zorgen ervoor dat jij de beschikbare middelen tot je beschikking hebt om de ideale pitch te kunnen geven.

Gastheer of -vrouw
Op wedstrijddagen in de Korfbal League willen we onze sponsoren niet alleen een mooie wedstrijd voorschotelen, maar ook een leuke middag of avond bezorgen. Dat begint in onze ogen al bij een warm welkom. In onze genodigdenruimte ontvang jij elke Korfbal Leaguewedstrijd de genodigden en maak je even een kort praatje.

Creatieve conceptmaker
Wij willen onze sponsoren ook meer bieden dan alleen een sponsorbord en een logo in de stream. Als de mogelijkheden zich voordoen, dan zullen we altijd kijken hoe we nog meer waarde kunnen geven aan onze gezamenlijke verbintenis. Kunnen we een leuke campagne opzetten om via onze leden nieuw personeel te werven voor de lokale horecazaak? Kunnen we op een wedstrijddag een toffe activatie bedenken? Wat kunnen we voor creatieve ideeën bedenk voor onze huidige sponsoren? Maar ook, hoe kunnen we met een creatief idee misschien wel een nieuwe sponsor binnen halen?

Gestructureerde overzichthouder
Ook op de achtergrond moet er natuurlijk een hoop geregeld worden. Zo is het belangrijk dat we onze samenwerkingscontracten op orde hebben, dat we onze mailbox in de gaten houden, dat we weten wanneer contracten aflopen, of wanneer we niet aan bepaalde afspraken voldoen, zodat we daar actie op kunnen ondernemen. Ook daar zoeken we een enthousiasteling voor.

Overige invullingen
En natuurlijk zijn er ook andere manieren om een steentje bij te dragen aan de commerciële zaken van Fortuna/Delta Logistiek. Dus vind jij het leuk om daar aan bij te dragen binnen jouw eigen bepaalde kaders? Neem dan contact op met Tim van Peppen via: sponsoring@fortuna-korfbal.nl.

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This