Onze hoofdsponsor Delta/Logistiek wil graag dat er zoveel mogelijk Fortuna-leden aanwezig kunnen zijn bij de 3e play-off-wedstrijd van Fortuna 1 tegen PKC op dinsdag 3 april 2018 en stelt daarom een bus beschikbaar voor de supporters. Dankzij Delta Logistiek kunnen we dus GRATIS naar deze allesbeslissende wedstrijd in de race om de Ziggo Dome.

Om gebruik te kunnen maken van dit aanbod dien je je in te schijven via het formulier op deze pagina. Iedereen dient zich persoonlijk in te schrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 2 april 20.00 uur. Inschrijvingen daarna zijn niet zeker van een plekje in de bus.

De bus zal om 18.45 uur vertrekken vanaf Fortuna en zal maximaal 30 minuten na de wedstrijd weer vertrekken vanuit Papendrecht.

LET OP: Dit alles is onder voorbehoud van beschikbaarheid van een bus bij een busmaatschappij. Door de paasdagen bestaat er een kans dat we niet tijdig een busmaatschappij te pakken krijgen.

LET OP 2: Dit is alleen om je aan te melden voor de bus. Je moet apart ook de toegangskaart(en) voor de wedstrijd bestellen op deze pagina.

LET OP 3: Wil je met de Kwibus mee naar Papendrecht stuur dan, zoals gebruikelijk, een mailtje naar Johan Moerman.

Aanmeldformulier

Inschrijven is niet meer mogelijk
Share This