Grote Clubactie a.s. zaterdag 18/9 van start!

De Grote Clubactie 2021 gaat vanaf zaterdag 18 september 2021 van start en Fortuna/Delta Logistiek doet uiteraard weer mee! De Grote Clubactie levert elk jaar een mooi bedrag op voor onze vereniging. Met de opbrengst van de Grote Clubactie van afgelopen jaar (ruim € 4.000,-) en dit jaar hopen we voldoende geld op te halen voor het realiseren van een gave chillruimte voor de (oudere) jeugdleden op het sportcomplex van Fortuna/Delta Logistiek.

Om zoveel mogelijk loten te verkopen en een groot bedrag voor onze club te verdienen, hebben we dit jaar weer diverse acties. De jeugd kan individuele prijzen winnen en alle teams (jeugd, junioren en senioren) komen in aanmerking om een teamuitje winnen. Dus dit jaar ook een actie voor junioren en seniorenteams.

LET GOED OP: Voor elk verkocht lot ontvangt ieder jeugdlid in ieder geval een beloning. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je kan verdienen. Dit zijn de regels:

Met elk verkocht lot verdient een jeugdlid € 0,50.

Jouw beloning wordt uitbetaald aan het einde van de Grote Clubactie (medio januari).

Reken maar uit hoeveel je hiermee kunt gaan verdienen…..

ER IS NOG MEER: Ieder jeugdlid dat 20 of meer loten heeft verkocht, komt in aanmerking voor een tegoedbon van € 40,- te besteden in het winkeltje van Fortuna. Er worden willekeurig 3 prijswinnaars getrokken.

EN ER IS NOG MEER: Het best verkopende team (jeugd-, junioren- of seniorenteam!!!) wint een activiteit bij Outdoor Delft.

Hieronder de uitleg over het verkopen van de Grote Clubactie loten:

Vanaf 14 september zullen alle jeugdploegen (F t/m de D) de verkoopboekjes met persoonlijke QR code van de teamouder (of een aanwezige ouder) of trainer ontvangen. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. Als je online loten wilt verkopen, dan kan dat ook. Laat je ouders dan je persoonlijke QR-code op je boekje scannen en stuur dan de link via WhatsApp of mail door. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Speel je in de C of B dan krijg je via je teamouder of trainer je persoonlijke verkooplink en een QR-code geappt. Via de link kom je automatisch op jouw persoonlijke verkooppagina. Deel deze link met familie, vrienden en buren via WhatsApp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Als de koper voor je neus staat, kun je ook de QR-code op je telefoon laten scannen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Speel je in de A of de senioren, dan ontvang je via WhatsApp een persoonlijke verkooplink van je team. Uiteraard kun je ook een verkoopboekje uit de doos op de lage bar pakken en deze samen met je teamgenoten invullen. We verwachten uiteraard dat van deze teams iedere speler één of meer loten koopt en we hopen ook dat jullie dit jaar ook loten gaan verkopen. Jullie kunnen hiermee ook een teamuitje winnen!!!

De lotenverkoop kan vanaf zaterdag 18 september gaan beginnen!! Indien je via het verkoopboekje loten hebt verkocht lever deze dan vóór 15 november in. Heb je nog een boekje nodig, dan kun je deze uit de doos in de kantine pakken. Deze doos en de inleverbox voor ingevulde boekjes staan op de lage bar bij het raam.

Verkoop de loten aan je familie, vrienden, buren of bewoners in jouw straat etc. De loten kosten dit jaar weer € 3,- per stuk waarvan 80% naar Fortuna/Delta Logistiek gaat!! Met de Grote Clubactie kunnen we dus een fantastisch bedrag ophalen voor het realiseren van een gave chillruimte voor de (oudere) jeugd. We hopen dat iedereen dit jaar weer gaat meedoen. Je steunt de club hier heel erg mee!!

Namens Fortuna/Delta Logistiek heel veel succes met de verkoop!

Mariëtte van Gent (ouder Bibi, B1)

Coördinator Grote Clubactie

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This