De Grote Clubactie 2020 (coronaproof) gaat vanaf zaterdag 19 september van start en Fortuna doet uiteraard weer mee! De Grote Clubactie levert elk jaar een mooi bedrag voor onze vereniging op. De opbrengst zal dit jaar besteed worden aan het realiseren van een gave chillruimte voor de oudere jeugdleden op het sportcomplex van Fortuna.

Om zoveel mogelijk loten te verkopen en een groot bedrag voor onze club te verdienen, hebben we dit jaar weer een SUPERACTIE voor de jeugd. Alle kinderen of teams die loten verkopen zullen hiervoor worden beloond en maken kans op mooie prijzen.

LET GOED OP: Voor elk verkocht lot ontvang je in ieder geval een beloning. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je kan verdienen. Dit zijn de regels:

Met elk verkocht lot verdien je 50 cent.

Jouw beloning wordt uitbetaald aan het einde van de Grote Clubactie (medio januari).

Reken maar uit hoeveel je hiermee kunt gaan verdienen…..

ER IS NOG MEER: Ieder jeugdlid dat 20 of meer loten heeft verkocht, komt in aanmerking voor een tegoedbon van € 40,- te besteden in het winkeltje van Fortuna. Er worden willekeurig 3 prijswinnaars getrokken.

EN ER IS NOG MEER: de twee best verkopende jeugdteams winnen een activiteit. Ben je een F- of E-team, dan win je een uitje naar Monkey Town; ben je een D-, C- of B-team, dan win je een clinic van de A-selectie.

Hieronder de uitleg over het verkopen van de Grote Clubactie loten:

In de week van 14 september zullen alle jeugdploegen (F t/m de D) de verkoopboekjes met persoonlijke QR code van de teamouder of trainer ontvangen. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. Als je online loten wilt verkopen, dan kan dat ook. Laat je ouders dan je persoonlijke QR-code op je boekje scannen en stuur dan de link via WhatsApp of mail door. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Bekijk de instructie van online loten verkopen via: Instructiefilmpje hoe verkoop je coronaproof?

Speel je in de C of B dan krijg je via je teamouder of trainer je persoonlijke verkooplink en een QR-code geappt. Via de link kom je automatisch op jouw persoonlijke verkooppagina. Deel deze link met familie, vrienden en buren via WhatsApp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Als de koper voor je neus staat, kun je ook de QR-code op je telefoon laten scannen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Speel je in de A of de senioren, dan ontvang je via WhatsApp een persoonlijke verkooplink van je team. Uiteraard kun je ook een verkoopboekje uit de doos op de lage bar pakken en deze samen met je teamgenoten invullen. We verwachten uiteraard dat van deze teams iedere speler één of meer loten koopt.

De lotenverkoop kan coronaproof vanaf zaterdag 19 september gaan beginnen!! Indien je via het verkoopboekje loten hebt verkocht lever deze dan vóór 16 november in. Heb je nog een boekje nodig, dan kun je deze uit de doos in de kantine pakken. Deze doos en de inleverbox voor ingevulde boekjes staan op de lage bar bij het raam.

Verkoop de loten aan je familie, vrienden, buren of bewoners in jouw straat etc. De loten kosten dit jaar weer € 3,- per stuk waarvan 80% naar Fortuna gaat!! Met de Grote Clubactie kunnen we dus een fantastisch bedrag ophalen voor het realiseren van een gave chillruimte voor de oudere jeugd. We hopen dat iedereen dit jaar weer gaat meedoen. Je steunt de club hier heel erg mee!!

Namens Fortuna heel veel succes met de verkoop!

Mariëtte van Gent (ouder Bibi, B2)

Coördinator Grote Clubactie

 

 

Share This