Winnaars:
De Grote Clubactie zit er alweer een paar weken op en we kunnen stellen dat de actie – net als vorig seizoen – weer een succes was. In totaal werden er 1.154 loten verkocht (1.120 vorig seizoen).

De winnaars zijn bekend en hebben dit inmiddels vernomen.  De twee winnaars van de “Clinic van de A-selectie” zijn geworden de D5 en de combi E4/E6. De D5 verkocht totaal maar liefst 201 loten en werd hiermee met afstand de grote winnaar. De combinatie E4/E6 verkocht totaal 124 loten en bleef daarmee net de C3 (114 loten) voor.  Wij wensen deze teams veel plezier met hun verdiende clinic en namens de vereniging bedanken wij hen voor hun inzet !

Op individueel niveau was Iris van Leeuwen (C3) met 90 verkochte loten de best verkopende deelnemer, gevolgd door Amber Hoogervorst ( D5 en 69 loten) op de tweede plaats. Iris zal bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Fortuna 1 het team van dichtbij aanmoedigen en het strijdplan van de trainers aanhoren.

Uitbetaling door penningmeester:
Net als vorig jaar konden de kinderen een extra zakcentje verdienen met de verkoop van de loten. Inmiddels zijn de enveloppen gevuld met de welverdiende centjes en de penningmeester is a.s. zaterdagochtend in de kantine aanwezig om de enveloppen uit te delen. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen een verzoek om een handtekening of paraaf voor ontvangst te zetten. Ook volgende week zaterdag is de penningmeester aanwezig dus mocht je a.s. zaterdag niet in de gelegenheid zijn, maak je geen zorgen.

 

 

Share This