De Grote Clubactie 2020 loopt nu 8 weken en is wederom een groot succes voor Fortuna/Delta Logistiek. Er zijn al meer dan 1400 loten verkocht waarvan het grootste gedeelte online.

Alle kinderen die loten verkopen worden door Fortuna/Delta Logistiek beloond en maken kans op mooie prijzen. Voor elk verkocht lot ontvang je in ieder geval een beloning. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je kan verdienen.

  • Met elk verkocht lot verdien je € 0,50. Jouw beloning wordt uitbetaald aan het einde van de Grote Clubactie (medio januari).
  • Ieder jeugdlid dat 20 of meer loten heeft verkocht, komt in aanmerking voor een tegoedbon van € 40,- te besteden in het winkeltje van Fortuna/Delta Logistiek. Er worden willekeurig 3 prijswinnaars getrokken. Ik kan al wel verklappen dat er nu 22 kinderen zijn die meer dan 20 loten hebben verkocht. Wil je weten hoeveel loten je tot nu toe verkocht hebt, stuur mij dan even een berichtje, dan krijg je van mij een screenshot van de door jou verkochte loten.
  • De twee best verkopende jeugdteams winnen een activiteit. Ben je een F- of E-team, dan win je een uitje naar Monkey Town; ben je een D-, C- of B-team, dan win je een clinic van de A-selectie. Op dit moment staat er een F-team bovenaan, maar dit kan nog veranderen, want ik heb nog niet alle lotenboekjes terug en er kunnen natuurlijk nog steeds loten worden verkocht.

De verkoopperiode is trouwens met een week verlengd! Online kun je nog t/m 30 november loten verkopen. Lotenboekjes wil ik graag vóór 20 november terug, omdat ik deze ook nog moet invoeren. Deze kunnen ingeleverd worden in de doos op de lage bar in de kantine (of via Whatsapp aan mij doorgestuurd). Hier liggen trouwens ook nog lege lotenboekjes die je kunt pakken.

Kopers van loten kunnen vanaf 9 december op de site van de Grote Clubactie zien of ze wat gewonnen hebben. De lotnummers staan op je bankafschrift.

Namens Fortuna alvast heel erg bedankt voor de verkoop en succes met de laatste lootjes!

Mariëtte van Gent (ouder Bibi, B2)

Coördinator Grote Clubactie

Koop hier loten Grote Clubactie!

Share This