Grote Clubactie start zaterdag 24 september!

De Grote Clubactie 2022 gaat vanaf zaterdag 24 september 2022 van start en Fortuna/Delta Logistiek doet uiteraard weer mee! De Grote Clubactie levert elk jaar een mooi bedrag op voor onze vereniging. Met de opbrengst van de Grote Clubactie 2022 hopen we voldoende geld op te halen voor het aanschaffen van een nieuwe muziekinstallatie voor de kantine en het terras van Fortuna.

De opbrengst van de Grote Clubactie van 2020 en 2021 is nog niet besteed aan een chillruimte. Dit heeft stilgelegen omdat de realisatie van onze tweede sporthal afgelopen seizoen er tussendoor kwam. Dit seizoen gaat er gekeken worden hoe we in de kantine een gezellige ruimte kunnen gaan realiseren.

Om zoveel mogelijk loten te verkopen en een groot bedrag voor onze club te verdienen, hebben we dit jaar weer diverse acties. De jeugd kan individuele prijzen winnen en alle teams (jeugd, junioren en senioren) komen in aanmerking om een teamuitje te winnen. Dus dit jaar ook een actie voor junioren en seniorenteams.

LET GOED OP: Voor elk verkocht lot ontvangt ieder jeugdlid in ieder geval een beloning. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je kan verdienen. Dit zijn de regels:

Met elk verkocht lot verdient een jeugdlid € 0,50.

Jouw beloning wordt uitbetaald aan het einde van de Grote Clubactie (medio januari 2023).

Reken maar uit hoeveel je hiermee kunt gaan verdienen…..

ER IS NOG MEER: Ieder jeugdlid dat 20 of meer loten heeft verkocht maakt kans op een tegoedbon van € 40,- te besteden in het winkeltje van Fortuna. Er worden willekeurig 3 prijswinnaars getrokken.

EN ER IS NOG MEER: Het best verkopende team (jeugd-, junioren- of seniorenteam!!!) wint een willekeurig teamuitje ter waarde van 20,- p.p.

Hieronder de uitleg over de verkoop van de Grote Clubactie loten:

Vanaf dinsdag 20 september zullen alle jeugdploegen (F t/m de D) de verkoopboekjes met persoonlijke QR code van de teamouder (of een aanwezige ouder) of trainer ontvangen. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan met zijn telefoon via de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje loten kopen of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. Als je via Whatsapp of mail loten wilt verkopen, dan kan dat ook. Scan dan zelf, of je ouders, je persoonlijke QR-code op je boekje en stuur de link dan via WhatsApp of mail door. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Speel je in de C of B dan krijg je via je teamouder of trainer je persoonlijke verkooplink (met je persoonlijke QR-code) via de appgroep van je team. Via de link kom je automatisch op jouw persoonlijke verkooppagina. Deel deze link met familie, vrienden en buren via WhatsApp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Als de koper voor je neus staat, kun je ook de QR-code in de verkooplink laten scannen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Speel je in de A of de senioren, dan ontvang je via WhatsApp een persoonlijke verkooplink van je team. Uiteraard kun je ook een verkoopboekje uit de doos van de Grote Clubactie pakken (deze staat op de lage bar) en deze samen met je teamgenoten invullen. We verwachten uiteraard dat van deze teams iedere speler één of meer loten koopt en we hopen ook dat jullie loten gaan verkopen. Jullie kunnen hiermee ook een teamuitje winnen!!! Je kunt met je team ook een Superlot kopen à € 150,- (= 50 loten). De verkooplink krijgen jullie van mij indien daar interesse voor is.

De lotenverkoop kan vanaf zaterdag 24 september beginnen!! Indien je via het verkoopboekje loten hebt verkocht lever deze dan vóór 10 november in. Heb je nog een boekje nodig, dan kun je deze uit de doos in de kantine pakken. Deze doos en de inleverbox voor ingevulde boekjes staan op de lage bar in de kantine.

Verkoop de loten aan je familie, vrienden, buren of bewoners in jouw straat etc. De loten kosten dit jaar weer € 3,- per stuk waarvan 80% naar Fortuna/Delta Logistiek gaat!! Met de Grote Clubactie kunnen we dus een fantastisch bedrag ophalen voor het aanschaffen van een nieuwe muziekinstallatie. We hopen dat iedereen dit jaar weer gaat meedoen. Je steunt de club hier heel erg mee!!

Directe link naar de Fortuna pagina om loten te kopen. Klik hier. 

Namens Fortuna/Delta Logistiek heel veel succes met de verkoop!

Mariëtte van Gent (ouder Bibi Terlien)

Coördinator Grote Clubactie

 

Lees meer nieuws

Share This