Grote Clubactie weer een groot succes

De Grote Clubactie levert elk jaar een mooi bedrag voor onze vereniging op, wat dit jaar naar de ‘Ton voor Fortuna’ zal gaan voor de verbouwing van onze kleedkamers en toiletgroepen. De jongste jeugdleden van Fortuna hebben dit jaar weer goed hun best gedaan met de verkoop van loten. Top gedaan weer en namens Fortuna heel erg bedankt! Ook bedanken wij de hogere jeugdteams en seniorenteams die met elkaar ook loten hebben aangeschaft. Het eindbedrag zal waarschijnlijk ook iets hoger zijn dan vorig jaar, maar dat weten we pas na 8 december.

Dit jaar hebben we wederom de SUPERACTIE voor lotenverkopers. Hoe meer loten verkocht, hoe groter het bedrag voor Fortuna en hoe groter het zakcentje voor de verkoper.
Voor elk verkocht lot ontvangt de verkoper een beloning. Nog even de regels:
• Met elk verkocht lot verdien je 50 cent. Dit geldt voor de eerste tien loten.
• Maar heb je meer dan tien loten verkocht dan verdien jij met elk extra lot maar liefst 1 euro. Tel uit je winst!
Jouw beloning wordt uitbetaald nadat Fortuna de opbrengst van de verkoop van de loten van de Grote Clubactie heeft ontvangen. Dit is medio december/januari. Via de Fortunasite en teamouder worden jullie hiervan op de hoogte gehouden.

ER IS NOG MEER: de twee best verkopende jeugdteams winnen een clinic met de trainers en spelers van de Fortuna A-selectie. De top 3 van best verkopende jeugdteams ligt dit jaar erg dicht bij elkaar. Het blijft nog even een verrassing wie de twee best verkopende jeugdteams zijn geworden!

Wanneer is de uitslag bekend voor de lotenkopers?
Op donderdag 8 december 2016 verricht een notaris de trekking van de Grote Clubactie 2016. De trekkingsuitslag wordt uiterlijk vrijdag 9 december 2016 bekendgemaakt op de site van de Grote Clubactie en zal hierna tevens gepubliceerd worden op de site van Fortuna. Fortuna heeft loten verkocht met eenmalige machtiging, dit houdt in dat je je lotnummer(s) terugvindt op je bankafschrift. Als je gewonnen hebt, hoef je niets te doen. Binnen zes weken ontvang je je prijs automatisch thuis of, in geval van een geldprijs, op je bankrekening.

Namens Fortuna nogmaals bedankt!
Werkgroep Grote Clubactie
Mariëtte van Gent & Nick Wielage

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »